Проблем с дим в комина с извит или хоризонтален димоотвод

Проблем с дим в комина с извит или хоризонтален димоотвод

Конструкцията на къщите често не позволява изграждането на комин, който може да има вертикален димоотвод.
В някои случаи всъщност, ако искате да се насладите на очарованието на красива камина, сте принудени да използвате димоотводи, които имат извивки и понякога дори хоризонтални секции

Димоотводните тръби с извивки или дори хоризонтални обаче неизбежно предизвикват неоптимална тяга на дима от комина.
Всъщност е ясно, че хоризонтален или извит димен канал, от физически въпрос, който бихме могли да кажем, може да създаде много трудности при издигането на дим в сравнение с напълно вертикалния дим (който също може очевидно да има проблеми с течението, но точно обратното. genus ).

Всъщност има хора, които може да мислят, че решението може да бъде ремонт на къщата, преместване на целия комин и модифициране на грипа: но това така или иначе не би гарантирало безопасно решение, защото проблемът с дима от комина може да произтича и от други фактори, единственото сигурно нещо би било забележимо използване на време и пари.
Бързо и икономично решение за премахване на проблема с дима от комина е инсталирането на двигател с принудителна тяга.

Електрическият димоотвод за комин е инструмент, който ви позволява да решите проблема с дима на грипа, дори ако има извивки или е хоризонтален.
Нашият клиент ясно показва, че дори само при скорост 3 тягата на комина му е отлична.

Електрическият димоотвод Gemi за комина всъщност се характеризира с регулатор на скоростта, който ви позволява да изберете променлива мощност от минимум 1 до максимум 6. Можем да отбележим, наред с други неща, как въпреки електрическия дим Gemi аспираторът е поставен на трета скорост, в апартамента има пълна липса на шум.

Въпросният димоотвод е дори идеално хоризонтален за първите 6 метра и само с електрически димоотвод Gemi е възможно да се получи толкова задоволителен резултат.
Слапа дим не влиза в къщата, противно на всички закони на физиката, всъщност дори когато коминът е студен, тягата на електрическия димоотвод Gemi за комина е идеално ефективна.

Без електрически димоотвод всъщност никога не би могло да има нормален дим.

От 1983 г. насам Gemi Elettronica е световен лидер в димоотводите за комини, като целта, поставена в момента на неговото раждане е да реши проблема с пушенето в дома за всеки и с всякаква форма на дим. Силен вятър, дълги димоотводи, къси димоотводи или в този случай дори хоризонтални димоотводи не пречат на изключителната работа, извършвана от електрическия димоотвод Gemi.

Външно димоотводът след извивката се издига още 5/6 метра, докато стигне до изхода, който в случая е кръгъл.
Всъщност Gemi Elettronica ви позволява да поставите кръгли адаптери, полезни за димоотводни тръби с кръгли изходи или регулируеми скоби, подходящи за тези, които имат квадратен/правоъгълен изход за димни газове.
Общо грипът между хоризонталните, вертикалните и извити части е висок почти 11 метра и електрическият димоотвод Gemi за комина не се затруднява да изпълни задачата, за която е проектиран.

Електрическият димоотвод Gemi Elettronica е единственият, който може да осигури правилна тяга на хоризонтален димоотвод.

Изберете идеалния си модел и купете директно от: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.