Барбекю: как да решим проблема с излишния дим в околната среда

Барбекю: как да решим проблема с излишния дим в околната среда

Един от най-честите проблеми на барбекюто, било то лично или дейност като скара, със сигурност е постоянното наличие на излишен дим в средата, в която се намира.
Ако имате бизнес или барбекю, което използвате с приятелите си, със сигурност ще трябва да опитате да се борите с дима от камината много пъти.

Димът, генериран от барбекю, всъщност може да бъде много труден за ограничаване по няколко причини: и двете, защото изпаренията, генерирани от хранителни продукти, като месо, които се приготвят на барбекю, са много по-пълноценни от тези на обикновена камина. къща с изгаряне на дърва и двете, защото в повечето случаи сте принудени да позиционирате решетките за готвене в предната част на отвора на барбекюто.

Тази ситуация прави невъзможно изтеглянето на самото барбекю, тъй като димът, генериран от барбекюто, има тенденция да се издига към външната страна на комина, а не по протежение на грипа. Може да се смята, че като решение на проблема с дима от барбекюто е възможно да се използва това за преместване на скарата за готвене по-навътре, но това не би било достатъчно решение, а освен това не е удобно от гледна точка на готвенето на храната себе си. .

Всъщност, както можете да видите от видео ревюто, барбекюто е поставено отпред и благодарение на използването на вентилатора на комина, димът се издига перфектно покрай грипа. Това не би било възможно без електрически димоотвод.

Скарата за видео ревю разреши проблема с дима на барбекюто си само благодарение на електрическата димоотводка на Gemi Elettronica.

Ако след като сте закупили аспиратора Gemi, се притеснявате, че димососът не може да бъде използван за много дълъг период от време, не се притеснявайте, защото димососът няма ограничение във времето за използване; всъщност може да бъде активен в продължение на много часове дори без прекъсвания, без да се отразява на живота му.

Брацерията на видео ревюто, за решаване на проблема с дима от барбекюто, избра професионален модел димоотвод, който има за основни характеристики смукателна мощност достигаща до 3800 куб.м/час и устойчивост на високи температури от 700 градуса. .

Индексът на устойчивост на високи температури е много важен за барбекюто, тъй като в повечето случаи димоотводът на същото едва надвишава 3-4 метра. А за димоотводи под 3-4 метра устойчивостта на високи температури от 700 градуса може да бъде фактор от първостепенно значение.
Друга уникална особеност на електрическия вентилатор за комин Gemi е фактът, че е оборудван с 6-степенен регулатор.
С този инструмент всъщност клиентът е този, който решава колко мощност да даде на електрическия димоотвод, също въз основа на количеството дим, генериран от барбекюто.

Съвсем друго е да излезете от стекхаус или барбекю с приятели и да не усетите неприятна миризма на дим по дрехите си, генерирана от барбекю, което генерира много дим.

Най-ефективното решение за премахване на излишния дим в околната среда е да инсталирате електрически електрически димоотвод Gemi, който позволява отлична тяга в димоотвода.

Видео ревюто показва димоотвод за барбекю с кръгла основа, Gemi Elettronica всъщност е в състояние да осигури всякаква кръгла мярка, като съобщава само външния диаметър на изхода на димоотвода; но в същото време може да се монтира и на всеки квадратен или правоъгълен димоотвод, благодарение на използването на комплекта от регулируеми скоби.

Електрическият димоотвод Gemi Elettronica за камини е единственият продукт, способен да реши проблема с дима, генериран от барбекю, който може да се закупи директно от тук.

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.