Вашата камина печка пуши ли? Електрическият димоотвод е решението

Вашата камина печка пуши ли? Електрическият димоотвод е решението

Електрическият вентилатор за комин Gemi, както можете да видите от това видео, позволява пълното отстраняване на дима, който излиза от комина в къщата.
Нашият клиент показва как не е било възможно, преди да закупи нашия електрически димоотвод, да държи вратата на печката си отворена.
Това прави камината практически неизползваема.

Резултатът, получен след сглобяването на нашия електрически димоотвод, както виждате, беше изключителен. Проблемът с тютюнопушенето е напълно решен.
Електрическият димоотвод Gemi се състои от регулатор на скоростта, с който можете да въведете мощността, която най-много желаете.
Регулатор, характеризиращ се със защитен предпазител, бутон за включване/изключване и копче за регулиране на скоростта от 1 до 6. Виждаме как електрическата аспиратор работи перфектно дори на трета скорост, с шумови емисии и практически нулева консумация на електроенергия.

Можеш да правиш жаравата, можеш да правиш плюнка; без това да създава проблеми с дима вътре в апартамента. При почистване на пепелта от комина се избягва разпръскването й в околната среда.

Поставянето на димоотсос на скорост 6 също позволява, освен явно по-голяма тяга, и самопочистване на саждите.
В миналото обаче е било необходимо почистването на димоотвода да се извършва няколко пъти в рамките на една година. Всъщност помага за подобряване на почистването на грипа със 70%. Именно поради тази причина не се нуждае от поддръжка през годините.

Когато е изключен, нашият коминен вентилатор очевидно не пречи на естественото излизане на дима.
Всъщност, когато аспираторът е изключен, димът излиза редовно. Както и в този случай, всъщност, като печка за камина, със затворена врата можете лесно да изключите електрическия димоотвод, без да засягате естественото функциониране на целия процес. По този начин позволява да има възможно най-много топлина, полезна за отопление на радиаторите.
Монтажът е много лесен за изпълнение; както по отношение на електрическото свързване на регулатора, така и по отношение на позиционирането на самия електрически димоотвод върху димоотвода.
Достатъчни са малко ръчни умения, за да продължите със сглобяването дори автономно, присъствието на експерт не е необходимо.

В този смисъл има и видео уроци в youtube, полезни за сглобяване, преведени на над 30 различни езика.

Можете да използвате нашия електрически димоотвод за всеки вентилатор на комин; или с квадратен или правоъгълен изход (ние ще предоставим регулируемите скоби) и, както в този случай, с кръгъл изход (ще дадем адаптера въз основа на диаметъра, който предоставяте).
Двигателят е изцяло произведен от нас; Не съдържа пластмасови части и при въпросния професионален модел стартовият кондензатор е поставен в малка кутия далеч от източниците на топлина, така че професионалният аспиратор не разтопява кондензатора дори при продължителен пожар. Издържа на температура от 700°C.

Екстериорът е изцяло боядисан при висока температура както от естетическа причина, така и за по-дълго време през годините; за този модел, всъщност или професионалния, има 15 години гаранция.

След три години електрическият димоотвод е напълно непокътнат; с пълно отсъствие на ръжда, което позволява дълъг живот на продукта през годините.

Някои клиенти ни изпращат препоръки за електрически димоотводи Gemi, които все още работят след 30 години.

Само с електрическия димоотвод Gemi най-накрая можете да се насладите на вашата камина.

Gemi Elettronica е решението за отстраняване на дима от комина у дома. Купете на фабрична цена директно от нашия уебсайт.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.