Вашата камина или барбекю излизат от дим? Решението на проблема е електрическият димоотвод Gemi

Вашата камина или барбекю излизат от дим? Решението на проблема е електрическият димоотвод Gemi

Коминният аспиратор Gemi е единственото сертифицирано решение, което може да даде отговор на проблема с дима от комина в дома.

Салваторе да Катания има камина в провинцията, която използва като барбекю; преди закупуването на димната кула Gemi имаше трудности с проекта.
Запалената камина направи целия апартамент неизползваем, след закупуването на димния детектор Gemi клиентът разреши всички проблеми с дима, генерирани от камината.
Крайният резултат е изключителен, клиентът е напълно доволен.

Обърнете внимание на значителната височина на комина, но въпреки това електрическият димоотвод Gemi все още е в състояние да изпълни своята задача перфектно: крайният резултат е уникален по рода си, проблемът с дима, причинен от барбекюто, е напълно решен.
Можете да видите невероятната разлика в резултата, който се получава, когато електрическият димоотвод Gemi е включен (лява снимка) в сравнение с изключен (дясна снимка).
При включване електрическият димоотвод Gemi решава проблема напълно, докато при изключване димът се връща. Димът се изтегля по много ефективен начин от вентилатора на комина Gemi; всичко е изсмукано от къщата, което прави камината най-накрая напълно използваема.
Важно е да се подчертае, че електрическият димоотвод Gemi е в състояние да реши този проблем, като държи вратите и прозорците затворени; и като се има предвид, че камините се използват преди всичко през зимата, когато е студено, това е основен аспект, който трябва да се вземе предвид.

Нашият клиент активира регулатора на скоростта (който ви позволява да регулирате смукателната сила от минимална мощност от 1 до максимална 6) директно от шестата скорост; шеста скорост, която, както виждате, също улеснява разпалването на самия огън. Все пак трябва да се отбележи, че електрическият димоотвод Gemi очевидно е ефективен дори когато мощността е намалена до 4. Всъщност е създадена да бъде перфектно ефективна при всяка скорост.

Димоотводът Gemi, разположен на покрива, на изхода на грипа, е оборудван с регулируеми скоби за квадратни или правоъгълни изходи, както в този случай. В случай, че изходът на димоотвода е кръгъл, проблемът не съществува, тъй като осигурявайки измерване на външния диаметър на същия, ще бъде предоставен кръгъл адаптер, който ще ви позволи да позиционирате димоотводителя Gemi на димният канал.
Коминният вентилатор Gemi външно е изцяло боядисан както от естетически причини, така и за увеличаване на издръжливостта му през годините. Всъщност не изисква поддръжка през годините на употреба и само благодарение на мощността си може да отстрани около 70% от саждите, които се създават вътре в димоотвода.

Можете да видите движението на вентилатора, поставен на четвърта скорост, което позволява отлична тяга на дим.

Стартовият кондензатор, както при въпросния професионален коминен вентилатор Gemi, се поставя външно, така че да бъде далеч от източниците на топлина; което позволява на електрическия димоотвод Gemi да устои дори на продължителен пожар, с устойчивост на високи температури, които достигат до 700 ° C. Връзката се довежда от стартовата кутия към регулатора на скоростта, монтажът е много прост; за тези с малко сръчност може да се направи и сам.

Всъщност можете да намерите видео уроци за монтажа и в youtube

С една проста покупка, вентилаторът за комин Gemi, нашият клиент най-накрая може да се наслади на жаравата и да си направи приятно барбекю в красивата природа.

Gemi Elettronica произвежда електрически димоотвод за камини, барбекюта, пицарии, ресторанти и фурни, гарантиращи качество и функционалност.
Коминният вентилатор Gemi ви позволява да постигнете максимално удовлетворение на своите клиенти.

Gemi Elettronica със своя коминен вентилатор е отговорът на проблема с дима от комина в къщата.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.