Електрическа ограда: Глиганите унищожават ли земята ви? С Gemi решавате проблема си сега!

Електрическа ограда: Глиганите унищожават ли земята ви? С Gemi решавате проблема си сега!

Електрическата ограда Gemi отговаря на вашата нужда да се противопоставите на разрушителното действие на диви свине, които унищожават земята ви.

Наличието на диви свине представлява реален проблем както за безопасността по пътищата, така и за селското стопанство, което е една от силните страни на нашата икономика.
Нашата нация е много известна с голямото присъствие на уникални продукти в света (DOP и IGP продукти): вина, екстра върджин зехтин да назовем само няколко, които дават възможност за работа на много компании и които са изложени на риск от проблема с наличието на диви свине.

Проблемът с дивите свине очевидно засяга и дребните фермери, които виждат месеци и месеци усилен труд унищожени с един замах.

Решението, което Gemi Elettronica предлага е електрическата ограда, която гарантира солидна и сигурна защита на терена.

Всъщност електрическата ограда за животни представлява "психологическа" бариера, която позволява животните да се държат вътре или извън определена зона. Електрическата ограда е проектирана с намерението да създаде ситуация на безопасност: за земята, за човека и за самите животни.

Изграждането на електрическата ограда става със свързването на енергизатора към проводника; От енергизатора се тръгват 2 проводника: червеният, свързан към електрическата ограда, и черният, от противоположната страна, за заземяване. Заземяването трябва да се извърши с жълто-зелен кабел, свързан към 3 поцинковани стълба, разположени на 3 метра един от друг и вкарани в земята на дълбочина 80 cm. От противоположната страна на земята, тогава започваме с оградата, която трябва да се направи в затворена верига. Стълбовете на електрическата ограда трябва да бъдат разположени на разстояние 4/5 метра между тях.

Gemi Elettronica за електрическата ограда е помислила за всяка нужда, която клиентът може да има; всъщност се предлагат няколко модела Energisers.

Произвеждат се от Gemi:
Е/220 енергизатор за огради, захранвани само от 220 волтова мрежа

Това е модел с много ниска консумация на енергия, всъщност се изчислява, че е около 6w. Препоръчва се за огради в близост до мрежа от 220 волта, с разширение не повече от 2 км.
Изключително силен E / 220 енергизатор за огради, захранвани само от 220 волтова мрежа

Препоръчва се за огради в близост до мрежа от 220 волта, с разширение не повече от 7/8 км.
B12 / 2 енергизатор, захранван от 12 волтова батерия

Той е много мощен, с много ниска абсорбция, може да се използва с всяка 12-волтова батерия за кола. Препоръчително е да използвате много често срещана 12V 40AH акумулаторна батерия за този тип енергийни устройства.

Възможно е да се комбинира енергизатор B12/2 със соларния панел, който действа като зарядно устройство за батерии, така че да има непрекъснато използване на енергизатора без намеса на оператора.
9 волта / 220 волта енергизатор

Батерията има три различни мощности, за да позволи пестене на енергия в малки огради. Захранва се както от 9 волтова батерия 90 ah, така и от 220 волтова мрежа чрез захранване.

При максимална мощност повече от 10 хектара земя могат да бъдат оградени. Когато се захранва от 220 волта, той е още по-мощен и консумира само 5 вата електроенергия.

Енерджайзерът Gemi за електрически огради е изграден в съответствие с европейския стандарт CEI EN 60335-2-76, специфичен за този тип продукти.
В допълнение към Energizer е необходимо да използвате и проводника и изолаторите за дървени стълбове (снимка вляво) или за железни стълбове (снимка вдясно).
За проблема с дивите прасета е препоръчително да се използва 6 мм оловна тел, която се характеризира с наличието на 8 оловни проводника.

Възможно е да изберете 3 различни вида дължина на проводника в зависимост от нуждите (250m, 500m, 1000m).
За по-малки животни, от друга страна, е възможно да се използва 4 мм оловна жица, която има 6 оловни проводника вътре, или 2,2 мм оловна тел, която се състои от 4 оловни проводника.

Всички проводими проводници имат сред своите характеристики силна якост на опън и силна устойчивост на замръзване.
С електрическата ограда Gemi най-накрая можете да се отпуснете и да се посветите напълно на работата си, без риск тя да бъде унищожена от диви свине.

Проблемът с дивите прасета вече е обикновена чума и електрическата ограда, проектирана и продавана от Gemi Elettronica, представлява решението.

Продуктовата гама на електрическите огради на Gemi

В Gemi, нашата компания, можете да откриете не само широк избор от електрически огради, но и разнообразие отелектроенергийни устройства,предлагащи цели 5 различни типа, всеки със специфични характеристики и уникални предимства:

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км;

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 8 км;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с две батерии, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия със слънчев панел, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J.

Освен това предлагаме широк асортимент от висококачествени електрически проводи и ленти,заедно с изолатори,проектирани да се адаптират към всякакъв вид поддръжка, която ще изберете за вашатаелектрическа ограда:

Изолатори за дървени стълбове;

Изолатори за желязни стълбове;

Изолатор с двоен кука;

Винтово-развит мандрина за изолатори.

Ние от Gemi се отличаваме от конкуренцията с 50-годишен опит в индустрията и способността дапредлагамеперсонализирани решения за специфичните изисквания на всеки клиент. Нашето внимание къмклиента е безупречно,предоставяйки пълен сервиз от момента на закупуването, който не спира при закупуването. Ниесме достъпни по телефонана +390287165556, чрез чат или по имейл.

Предимствата от закупуване на Gemi

  1. Безплатно връщане до 100 дни;
  2. Бърза доставка навсякъде по света
  3. Всички продукти се произвеждат от нас в Италия с висококачествени суровини;
  4. Всички продукти отговарят на правните изисквания за безопасност и имат сертификат;
  5. Имаме над 5000 рецензии в най-големият портал за рецензии в света: Trustpillot;
  6. Нашето 40-годишно опит е напълно на ваше разположение
  7. Ние имаме почти 1000 видеорецензии в портала за видеорецензии TrustVideos, където имавидео свидетелства отпотребителите.

Поръчай сега!.