Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

Марката GEMI е родена през 1983 г. от опита на Доменико Джангреко, специалист в областта на индустриалната електроника и автоматизация. GEMI винаги се е откроявала със своите високи технологии и професионализъм, както в дизайна и разработката на продукти, така и във вниманието си към клиента. Част от този фокус е възможността за тестване на продукти за 100 дни, с пълно възстановяване на сумата и без необходимост от посочване на причини.
Ценностите на GEMI са неговите силни страни: качество, коректност и обслужване на клиентите. През годините компанията се отличи в производството на коминни аспиратори, издигайки се до върха в сектора в световен мащаб.

Флагманът на производството е прахосмукачката GEMI, резултат от сътрудничеството между Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) и Университета в Базиликата – катедра по инженерство и физика на околната среда в „Проект за разработване на система за оптимизиране на иновативна система за засмукване“.

Проектите обаче не спират до тук: GEMI Elettronica си сътрудничи с университети и професионални институти, за изследване и развитие на продукти, които винаги са на преден план

Нашите сертификати за аспиратори за камини

Gemi в Европа

Сертификати

Gemi Elettronica - Registered Trademark