Електрическа ограда за коне

Електрическата конска ограда може да бъде правилното решение благодарение на своята практичност и икономичност.

С течение на времето все повече животновъди по света, като инструмент за отглеждане на своите животни, използват електрическата ограда. Това е все по-използван инструмент, тъй като е лесно приспособим към всяка нужда. Може да се изгради за:

• дълги или къси огради,
• селскостопански или диви животни,
• кацайте с 220 V електричество или без електричество с помощта на 12 V акумулаторно устройство.
Конете със сигурност са сред селскостопанските животни, за които все по-често се използват електрически огради.

Електрическа ограда за коне: какви материали да използвате?
Изграждането на електрическа ограда за коне изисква някои малки разлики в сравнение с тези на другите животни, преди всичко по отношение на използваните материали.

Всъщност за конете е необходимо да се постави ограда с по-високи стълбове от другите животни, следователно от това следва, че дори височината на телените или лентовите линии трябва да бъде различна от стандартите, използвани за други животни.

Препоръчителните височини за коне са:

• първа линия на 85 см от земята
• втора линия на 140 см от земята
Следователно, като се изчисли и дълбочината, в която трябва да се вкара колът в земята, е необходимо да се използват колове с дължина около 2 метра.

Gemi Elettronica: нашите решения за електрическа ограда за коне
Сред продуктите за електрически огради, с които разполага Gemi Elettronica, в допълнение към 220 V или 12 V акумулаторни енергийни устройства и изолатори за дървени стълбове и железни стълбове, има и различни видове тел и лента.

Телът със секция 4 mm² се препоръчва за коне или е по-подходяща лентата.

Конят всъщност е животно с малко по-слабо развито зрение от това на другите животни; следователно по-голямата дебелина на лентата улеснява животното да види електрическата ограда около него.

Gemi Elettronica има дълга история зад себе си в света на електрическите огради, нейните продукти са сертифицирани според закона и ясно произведени в Италия.

Gemi Elettronica е най-доброто решение за вашата ограда за електрически кон.

Продукти, достъпни директно на този линк.