Разлика между основния и професионалния вентилатор за комини Gemi

Разлика между основния и професионалния вентилатор за комини Gemi

Честа проблем с повечето комини, печки или барбекюта определено е затруднението на течността на дим по комината.

Причините за този проблем са множество, трудни за предвиждане при изграждането на къща и още по-трудни за решаване, ако смятате, че директните намеси върху комината или фурната може да са достатъчни.

Единственият продукт, който гарантирано ще реши проблема с дима по комината и в същото време е лесен за употреба и икономичен, е електрическият вентилатор за комин.

Електрическият вентилатор за комин е оборудван с принуден мотор, който изцяло отстранява проблема със зле функциониращия комин, действайки срещу причините напълно, каквито и да са те.

Gemi Electronics може да предостави несесер модели на електрически вентилатори за комин, всеки с различни и уникални характеристики в света.

Моделите за избор са: Основен вентилатор за комин, професионален електрически вентилатор за комин и професионален меден вентилатор за комин

Основен електрически вентилатор за комин

разполага със засмукване на въздух от 2500 кубични метра на час и съпротива на температура от 300 градуса.

Професионален електрически вентилатор за комин

вместо това разполага със засмукване на въздух от 3800 кубични метра на час и съпротива на температура от 700 градуса. Със съпротива на високи температури до 700 градуса лесно се разбира, че този вентилатор за комин също може да издържи пожар в комина.

Меден професионален електрически вентилатор за комин

както професионалният, описан по-рано, той също разполага със засмукване на въздух от 3800 кубични метра на час и съпротива на температура от 700 градуса, но е направен от неръждаема стомана и има покритие от реална мед.
Покритието от реална мед и неръждаемата стомана позволяват, освен по-голяма устойчивост с течение на времето, също и устойчивост на солността и поради това прави този продукт уникален в света не само от естетическа гледна точка, но и идеален за крайбрежни райони.

Моторът на двата модела професионални вентилатори за комин, както този в тъмно кафяво, така и този от мед, е в клас Н и устойчив на високи температури, не съдържа пластмасови части, а кондензаторът се помещава във външен кутия и следователно далеч от източниците на топлина.
Всички тези характеристики не позволяват сливането на моторите на професионалните вентилатори за комини дори в случай на пожар в комина.

Всички вентилатори за комини на Gemi Electronics са оборудвани с 6-степенен регулатор, от който се включва / изключва вентилатора за комина и се регулира засмукването на въздуха.
Те имат капачка за мотора (което е направено от листова метал и боядисано в тъмно кафяво за първите 2 посочени модели, докато е направено от неръждаема стомана и боядисано в медно за третия описан вентилатор за комин).
Около вентилатора, вентилаторите за комин на Gemi Electronics имат защитна решетка, направена от електрозварени стоманени пръстени, които също функционират като противоптици.

За всички описани модели има възможност за избор между квадратна основа (електрическият вентилатор за комин е оборудван с регулируеми скоби) и кръгла основа (ще бъде предоставен кръгъл адаптер в зависимост от външния диаметър на димоотвода).

Gemi Electronics с електрическия си вентилатор за комин може да реши проблема с дима от комина за всеки, независимо от причината.

Изберете модела, който ви отговаря най-добрекато кликнете тук.

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.