Проблем с дима при комин с криви или хоризонтални участъци.

Проблем с дима при комин с криви или хоризонтални участъци.

Структурата на къщите често не позволява изграждането на комин, който да има вертикална тръба.
В някои случаи, ако искате да се насладите на чара на красив камин, вие сте принудени да използвате тръби, които имат извивки и понякога дори хоризонтални участъци.

Комини с извивки или дори хоризонтални участъци неизбежно предизвикват неподходяща тяга на дима от камината.
Очевидно е, че хоризонталната или извитата тръба на комина, за физическа причина, би могла да представи много затруднения при тегленето на дима в сравнение с напълно вертикална тръба (която също може да има проблеми с теглото, но от съвсем различен вид).

Някои може би мислят, че решението е да реновират къщата, като преместят целия камин и променят тръбата. Но това нямаше да гарантира сигурно решение, защото проблемът с дима от камината може да изтича и от други фактори, единственото сигурно нещо би било значително инвестиране на време и пари.

Бързо и икономично решение за премахване на проблема с дима от камината е да се инсталира принудителен вентилатор.

Електрическият аспиратор за димници на камина е инструмент, който позволява решаването на проблема с дима от тръбата, дори ако тя има извивки или е хоризонтална.
Нашият клиент ясно показва как дори при скорост 3 теглото на неговата тръба е отлично.

Електрическият аспиратор за димници на камина от Gemi се отличава с регулатор на скоростта, който ви позволява да изберете променлива мощност от минимум 1 до максимум 6. Можем също така да отбележим, че, въпреки че електрическият аспиратор на Gemi е настроен на трета скорост, в апартамента няма абсолютно никакъв шум.

Тръбата въпрос е напълно хоризонтална за първите 6 метра и само с електрическия аспиратор на Gemi е възможно постигането на такъв удовлетворяващ резултат.
Никакъв дим не влиза в къщата, в противовес на всички физически закони, всъщност, дори при студена камина, теглото на електрическия аспиратор на Gemi за камина е напълно ефективно.

Без електрически аспиратор, нормалното извличане на дим никога нямаше да се случи.

От 1983 г., Gemi Elettronica е световен лидер в аспираторите за дим на камина, поставената цел в момента на неговото създаване е да реши проблема с дима в дома за всеки и с всякакъв вид тръба. Силни ветрове, дълги тръби, кратки тръби или, както в този случай, дори хоризонтални тръби не пречат на изключителната работа, извършвана от електрическия аспиратор на Gemi.

Външно, тръбата след извивката се издига още 5/6 метра, докато достигне изхода, който в този случай е кръгъл.
Gemi Elettronica ви позволява да поставите кръгли адаптери полезни за тръби с кръгъл изход или регулируеми държачи подходящи за тези с квадратен / правоъгълен изход на тръба. Общо взето, тръбата, между хоризонталните, вертикалните и извитите части, е почти 11 метра висока и електрическият аспиратор на Gemi за камина няма затруднение при изпълнението на задачата, за която е създаден.

Електрическият аспиратор на Gemi Elettronica е единственият, който може да позволи правилното теглене на хоризонтална тръба.

Изберете вашия идеален модел и закупете директно от: /7119-aspiratori

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.