Електрическа ограда: Глиганите унищожават земята ви? Решете проблема с Electric Fence Gemi сега!

Електрическа ограда: Глиганите унищожават земята ви? Решете проблема с Electric Fence Gemi сега!

Електрическата ограда Gemi отговаря на вашата нужда да се противодейства на разрушителното действие на дивите свине, които унищожават вашия терен.

Присъствието на диви свине е реална проблема както за пътната безопасност, така и за земеделието, което е едно от основите на нашата икономика. Нашата страна е известна с голямото разнообразие от уникални продукти в света: Вина, Екстра вързано маслиново масло, за да споменем само някои, които осигуряват възможности за работа за много компании и са под риск поради проблема с присъствието на диви свине.

Проблемът с дивите свине засяга също и малките земеделски стопани, които виждат месеци на труд унищожени в миг.

Решението, предоставено от Gemi Electronics е електрическата ограда, която осигурява здрава и сигурна защита на терена.

Електрическата ограда за животни действа като "психологическа" бариера, която ви позволява да държите животните вътре или извън определена област. Електрическата ограда е проектирана да създава безопасна среда за терена, хората и животните.

Gemi Electronics е помислила за нуждите на всеки клиент за електрическата ограда; налични са различни модели на Зарядни устройства.

Продуктите, продавани от Gemi:

Зарядно устройство E/220 за огради, захранвани само от 220 волтова мрежа

Този модел има много ниска електрическа консумация, оценена на около 6w. Препоръчва се за огради близо до 220 волтовата мрежа, с удължение от не повече от 2 км.

Зарядно устройство E/220 extra strong за огради, захранвани само от 220 волтова мрежа

Препоръчва се за огради близо до 220 волтовата мрежа, с удължение от не повече от 7/8 км.

Зарядно устройство B12/2 захранвано от 12 волтов акумулатор

То е много мощно, с много нисък разход на електроенергия, и може да се използва с всяка 12 волтова кола батерия. Препоръчва се да се използва обикновена 12V 40AH батерия за кола за този тип Зарядно устройство.

Соларният панел може също да се комбинира с Зарядното устройство B12/2, като действа като зарядно устройство за батерията, позволяващо безпрекъснато използване на Зарядното устройство без намесата на оператора.

9волтов/220 волта Зарядно устройство

Батерията разполага с три различни мощности, за да пести енергия в малки огради. То се захранва и от 9 волтова 90 ah батерия, и от 220 волтова мрежа чрез захранване.

На максимална мощност може да огради повече от 10 хектара земя. Когато е захранено от 220 волта, то е още по-мощно и консумира само 5 вата електрическа енергия.

Зарядното устройство за електрически огради на Gemi е построено след европейския стандарт CEI EN 60335-2-76, специфичен за този тип продукти.

Освен Зарядното устройство, се изисква и използването на проводникова жица и изолаторите за дървени стълбове или за железни стълбове

За проблема с дивите свине, е препоръчително да използвате 6мм проводникова жица, която разполага с 8 провеждащи жици.

Можете да избирате от 3 различни дължини на проводниковата жица според нуждите си (250м, 500м, 1000м).

За по-малки животни, можете да из

Продуктовата гама на електрическите огради на Gemi

В Gemi, нашата компания, можете да откриете не само широк избор от електрически огради, но и разнообразие отелектроенергийни устройства,предлагащи цели 5 различни типа, всеки със специфични характеристики и уникални предимства:

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км;

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 8 км;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с две батерии, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия със слънчев панел, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J.

Освен това предлагаме широк асортимент от висококачествени електрически проводи и ленти,заедно с изолатори,проектирани да се адаптират към всякакъв вид поддръжка, която ще изберете за вашатаелектрическа ограда:

Изолатори за дървени стълбове;

Изолатори за желязни стълбове;

Изолатор с двоен кука;

Винтово-развит мандрина за изолатори.

Ние от Gemi се отличаваме от конкуренцията с 50-годишен опит в индустрията и способността дапредлагамеперсонализирани решения за специфичните изисквания на всеки клиент. Нашето внимание къмклиента е безупречно,предоставяйки пълен сервиз от момента на закупуването, който не спира при закупуването. Ниесме достъпни по телефонана +390287165556, чрез чат или по имейл.

Предимствата от закупуване на Gemi

  1. Безплатно връщане до 100 дни;
  2. Бърза доставка навсякъде по света
  3. Всички продукти се произвеждат от нас в Италия с висококачествени суровини;
  4. Всички продукти отговарят на правните изисквания за безопасност и имат сертификат;
  5. Имаме над 5000 рецензии в най-големият портал за рецензии в света: Trustpillot;
  6. Нашето 40-годишно опит е напълно на ваше разположение
  7. Ние имаме почти 1000 видеорецензии в портала за видеорецензии TrustVideos, където имавидео свидетелства отпотребителите.

Поръчай сега!.