Излиза ли дим от вашата камина или барбекю? Gemi Smoke Extractor е решението.

Излиза ли дим от вашата камина или барбекю? Gemi Smoke Extractor е решението.

Изтеглянето на димните изпарения от камина или барбекюто може да бъде доста предизвикателно. Но с иновативния Gemi Smoke Extractor проблемът може да бъде лесно решен.

Салваторе от Катания има камин в селската си къща, който използва като барбекю. Преди закупуването на Gemi Smoke Extractor той се бореше с проблеми с тягата. Запаленият камин правеше целия апартамент непригоден за ползване. Обаче, след закупуването на Gemi Smoke Extractor, клиентът реши всички проблеми с дима, причинени от камина. Крайният резултат е изключителен, а клиентът е напълно удовлетворен.

Стойностно е отбелязването на значителната височина на комина, но въпреки това Gemi Smoke Extractor все пак успява да изпълни своето задача перфектно. Крайният резултат е безпрецедентен, тъй като проблемът с дима, причинен от барбекюто, е напълно разрешен.

Можете да видите невероятната разлика в резултатите, когато е включен Gemi Smoke Extractor (снимката наляво) в сравнение с този когато е изключен (снимката надясно). Когато е включен, Gemi Smoke Extractor напълно решава проблема, докато когато е изключен, димът се връща. Димът е ефективно изтеглен от Gemi Smoke Extractor, премахвайки го напълно от къщата и правейки камина напълно употребим най-накрая. Забележително е да се подчертае, че Gemi Smoke Extractor може да реши този проблем със затворени врати и прозорци, което е от изключителна важност, особено през студените зимни месеци, когато камините се използват традиционно.

Нашият клиент активира скоростния регулатор (които позволява настройка на всмукателната мощност от минимум 1 до максимум 6) директно на шестата скорост, което също помага за запалване на огъня. Наблюдава се, че Gemi Smoke Extractor е ефективен дори когато мощността е намалена до 4. Той е проектиран да бъде напълно ефективен на всяка скорост.

Gemi Smoke Extractor инсталиран на покрива, на изхода на комина, идва с регулируеми скоби за квадратни или правоъгълни изходи, както в този случай. Дори ако изходът на комина е кръгъл, няма проблеми, тъй като предоставянето на външния диаметър ще позволи на кръглата адаптер да позиционира Gemi Smoke Extractor на изхода на комина.

Gemi Smoke Extractor външно е напълно боядисан за естетически цели и за увеличаване на издръжливостта му през годините. Той няма нужда от поддръжка през годините на употреба и, благодарение на своята мощност, премахва около 70% от сажата, която се натрупва вътре в комина.

Можете да видите движението на вентилатора на четвъртата скорост, осигуряващо отлично изтегляне на дима.

Стартовият кондензатор, като в професионалния Gemi Smoke Extractor във въпроса, се намира външно, за да се дистанцира от източниците на топлина. Това позволява на Gemi Smoke Extractor да издържи на продължителни пожари, резистирайки на температури до 700°C. Връзката се осъществява от стартовия блок до скоростния регулатор, а сглобката е много проста и за онези с някакви умения може да бъде дори DIY задача.

Можете да намерите видео уроци за монтаж в YouTube също.

С простата си закупуване на Gemi Smoke Extractor нашият клиент най-накрая може да се наслади на барбекю в неговата прекрасна селска местност.

Gemi Elettronica произвежда изтеглящи устройства за камини, барбекюта, пицарии, ресторанти и фурни, гарантирайки качество и функционалност.
Gemi Smoke Extractor позволява максимално удовлетворение на клиента.

Gemi Elettronica със своя Smoke Extractor е отговорът на проблемите с дима от комините в дома.

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.