Силният вятър изнася ли дим от вашата камина във вашия дом? Вентилаторът за комин Gemi е решението

Силният вятър изнася ли дим от вашата камина във вашия дом? Вентилаторът за комин Gemi е решението

Димоотводът Gemi за комина е в състояние да позволи изключителна тяга на вашия грип дори при силен вятър или други неблагоприятни метеорологични условия.

Много пъти се е случвало при смяна на ветровете и при определени климатични условия коминът ви да не може да има достатъчна тяга.
Пушенето в къщата е проблем, който отличава много камини и който се подчертава, в някои случаи, особено при определени обстоятелства: като силен вятър.
Със своята мощност всъщност вентилаторът на комина достига до 3800 куб. м/час и следователно успява да противодейства и на екстремно състояние, което не може да бъде предвидено, като силен вятър. Можете да видите от видео ревюто на нашия клиент, че въпреки много силен вятър, на практика буря, която почти отнася дърветата, коминната аспиратор Gemi се справя перфектно със задачата си.

Димът се издига покрай грипа и излиза от него, сякаш вятъра го няма. Освен това, ако се притеснявате, че може да има малка стабилност на аспиратора Gemi, поставен на покрива в случай на силен вятър, можете да бъдете спокойни, защото и в случая, в който е димоотвод за комини с регулируеми скоби ( следователно с квадратен или правоъгълен димоотвод) независимо дали е димоотвод за камини с кръгъл адаптер, димоотводът Gemi е изключително стабилен: сякаш и с двете решения е закотвен към димоотвода.

Една от основните характеристики на електрическия димоотвод Gemi е, че при изключване не пречи на естественото излизане на дима; така че ако имате камина, която пуши само при определени ветрове, можете лесно да изключите димоотводителя Gemi, защото когато е изключен, няма да повлияе на изхода на дим.
От друга страна, способността на аспиратора да избягва разпръскването на пепелта в околната среда по време на почистването на камината и в същото време да намали напълно вдишването на канцерогенните изпарения, които излизат от комина.

Вентилаторът на комина също така позволява, благодарение на своята структура, да се предотврати попадането на капки вода в димоотвода при силен дъжд. В основата на защитната решетка всъщност има много лек наклон и малко издигане на основната структура, което й позволява да възпрепятства навлизането на водни капки.

Само електрическият димоотвод Gemi е в състояние да се бори с дима дори при неблагоприятни климатични условия.

Gemi Elettronica и вентилаторите на комина са решението на проблема с дима, причинен от силния вятър.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.