Вашата камина пуши? Вентилаторът за комин Gemi е окончателното решение за пушенето в дома

Вашата камина пуши? Вентилаторът за комин Gemi е окончателното решение за пушенето в дома

Вентилаторът за комин Gemi позволява пълното отстраняване на дима в къщата.
От видеото нашият клиент показва как коминният вентилатор Gemi успява тихо да издърпа дима, премахвайки напълно присъствието му в къщата и следователно и причинените от него неприятни обожавания.
Нашият клиент е напълно доволен и причината е ясна от видеото: в къщата вече няма дим.

Виждаме наличието на регулатора на скоростта на издърпвача на комина, който ви позволява да изберете силата на засмукване, която искате най-много.
Регулаторът се състои от 6-степенен селектор, превключвател за включване / изключване и защитен предпазител, поставен в центъра. Скоростите на регулатора могат да бъдат настроени от минимум 1 до максимум 6; клиентът показва как вентилаторът на комина Gemi се справя перфектно със задачата си дори при скорост 1.

Шумът е практически нулев при първите скорости и е много тих дори при по-високи скорости. С обикновен отвор в стената, той може да премине на балкона и да свърже регулатора към коминния вентилатор Gemi, разположен на терасата. Монтажът е много лесен за изпълнение, може да се направи и сам.

Има и видео уроци, достъпни в youtube във връзка със сглобяването

И ако се притеснявате, че ще изсмуче и топлината от камината, не се притеснявайте; коминният вентилатор Gemi е проектиран да аспирира само дима, възпроизвеждайки във всички отношения естествената тяга на грипа.

Коминният вентилатор Gemi Copper е показан на терасата. Характеризира се с капачка на двигателя, от неръждаема стомана AISI 304; капакът на двигателя е от ламарина, боядисан с епоксиден прах в тъмен меден цвят с ефект на чук, който гарантира устойчивост във времето от атмосферни агенти.
Неслучайно предоставената гаранция за професионален меден коминен вентилатор Gemi е 15 години.
Виждаме вентилатора (винаги на скорост 1), който работи перфектно и ви позволява напълно да решите проблема с пушенето в къщата. Вентилаторът също е създаден от неръждаема стомана AISI 304, уникален по рода си. Двигателят на коминния вентилатор Gemi клас h издържа на 700°C, така че дори в случай на пожар на димните газове вентилаторът на комин Gemi не се запалва. Налице е и защитна решетка, която като вентилатора е устойчива на високи температури. Цялата външна конструкция от неръждаема стомана AISI 304 е покрита с истинска мед и следователно позволява освен устойчивост на високи температури и устойчивост на сол. Вместо това в основата виждаме, отново в мед, регулируемите скоби от минимум 20x20 до максимум 43x43, полезни за позициониране на вентилатора на комина Gemi върху димоотводни тръби с квадратен или правоъгълен изход (в случай на димоотвод той е кръгъл , предоставяйки ни измерването на диаметъра, който можем да дадем на кръглия адаптер, който ще ви позволи да монтирате вентилатора на комина Gemi). Отбелязваме кондензаторната кутия, която в коминния вентилатор Gemi professional Copper е поставена отвън и от която се осъществява електрическата връзка, която води до регулатора на скоростта.

Резултатът е пълното удовлетворение на нашите клиенти.

Резултат, който може да бъде постигнат само благодарение на вентилатора за комин Gemi, сертифициран продукт, който издържа през годините.

Само с коминния вентилатор Gemi можете да премахнете проблема с дима в къщата и най-накрая да се насладите на камината си.

Gemi Elettronica със своите продукти и персонал има за основна цел да реши проблема с тютюнопушенето в дома.

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.