Електрическа ограда за животни: как да я изградим по бърз, безопасен и ефективен начин

Електрическа ограда за животни: как да я изградим по бърз, безопасен и ефективен начин

Електрическата ограда е инструмент, използван все по-често през годините благодарение на своята гъвкавост.

Всъщност електрическата ограда може да бъде изградена както за защита на вашата градина, за да предпазите дивите животни от нея, така и за попечителство над вашите собствени животни.

Проблемът с нахлуването на диви животни в градината вече е много често срещан проблем; Всъщност на дневен ред е унищожаването на посевите, както на малките градини, така и на реколтата от големите ферми, поради нашествието на диви свине.

Други диви животни освен диви свине, известни с това, че причиняват щети на селското стопанство, със сигурност са лисици, дикобрази или сърни. Това е чума, която нанася значителни щети на цяла икономика, която е селскостопанската и която е определяща в баланса на страната ни.

Има хора, които може да си помислят, че могат да решат този проблем, като изградят класическите огради с пластмасови мрежи, но животни като диви свине със сигурност не са спрени от тези трикове, тъй като могат да копаят или пробиват самата мрежа. Можете да се защитите от тези животни само като създадете електрическа ограда. Същото важи, ако искате да отглеждате селскостопански животни като крави, коне, понита, овце, кокошки или прасета в рамките на ограничена зона.

И двете действия, следователно, защита на зона от проникване или задържане на зона от изхода, могат да се осъществят с изграждането на електрическа ограда.

Материалите за изграждане на правилна електрическа ограда са различни, но със сигурност можем да кажем, че някои могат да бъдат определени като „необходими“.

Сред материалите, необходими за изграждането на електрическа ограда за защита на вашата градина или за отглеждане на вашите животни, имаме енергизатора, който има задачата да захранва самата ограда, проводника, с който е създадена електрическата ограда и изолаторите , които имат за задача да изолират електрическия поток от стълбовете, които ще бъдат използвани за направата на електрическата ограда.

В допълнение към споменатите по-горе материали има и други, но много важни, които имат различни функции. Един от тях е комплектът за изолирани проходи с електрифицирана пружина и изолирана дръжка или пресичащият кабел в случай, че трябва да направите подземен проход и други.

Gemi Elettronica е в състояние да предостави всички материали, полезни за създаване на правилна и преди всичко работеща електрическа ограда (както е показано от видео ревюто на един от нашите клиенти).
Енергизаторите за електрически огради се предлагат както в 220V токови модели, така и в модела с двойно захранване (220V ток или 12V батерия).

Вместо това изборът на тел се променя в зависимост от причината, поради която е направена оградата: ако оградата е изградена за защита от диви свине, идеалният вариант е секцията от 6 mm², ако вместо това трябва да се създаде електрическа ограда за запазване на селскостопанските животни, вие може да изберете 2,2 mm² или 4 mm².

За изолаторите, от друга страна, се предлагат както такива с винтове за дървени стълбове, така и такива за железни стълбове, и двата с уникални характеристики в света.

Gemi Elettronica има дълга история зад себе си в света на електрическите огради, нейните продукти са сертифицирани според закона и ясно произведени в Италия.

Gemi Elettronica е най-доброто решение за изграждане на електрическа ограда за защита на градината или за отглеждане на вашите животни!

Продуктовата гама на електрическите огради на Gemi

В Gemi, нашата компания, можете да откриете не само широк избор от електрически огради, но и разнообразие отелектроенергийни устройства,предлагащи цели 5 различни типа, всеки със специфични характеристики и уникални предимства:

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км;

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 8 км;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с две батерии, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия със слънчев панел, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J.

Освен това предлагаме широк асортимент от висококачествени електрически проводи и ленти,заедно с изолатори,проектирани да се адаптират към всякакъв вид поддръжка, която ще изберете за вашатаелектрическа ограда:

Изолатори за дървени стълбове;

Изолатори за желязни стълбове;

Изолатор с двоен кука;

Винтово-развит мандрина за изолатори.

Ние от Gemi се отличаваме от конкуренцията с 50-годишен опит в индустрията и способността дапредлагамеперсонализирани решения за специфичните изисквания на всеки клиент. Нашето внимание къмклиента е безупречно,предоставяйки пълен сервиз от момента на закупуването, който не спира при закупуването. Ниесме достъпни по телефонана +390287165556, чрез чат или по имейл.

Предимствата от закупуване на Gemi

  1. Безплатно връщане до 100 дни;
  2. Бърза доставка навсякъде по света
  3. Всички продукти се произвеждат от нас в Италия с висококачествени суровини;
  4. Всички продукти отговарят на правните изисквания за безопасност и имат сертификат;
  5. Имаме над 5000 рецензии в най-големият портал за рецензии в света: Trustpillot;
  6. Нашето 40-годишно опит е напълно на ваше разположение
  7. Ние имаме почти 1000 видеорецензии в портала за видеорецензии TrustVideos, където имавидео свидетелства отпотребителите.

Поръчай сега!.