Електрически огради за коне: Най-икономичното, динамично и ефективно решение.

Електрически огради за коне: Най-икономичното, динамично и ефективно решение.

Електрическите огради за коне са отлично решение за ограничаване на пасището на нашите четириноги приятели, като гарантират тяхната безопасност. Тези огради работят, като предават електрически ток чрез проводници, които обграждат определената зона, създавайки невидима, но ефективна бариера.

Електрическите огради за коне могат да се използват както вътре, така и отвън стайите, за да осигурят на нашите четириноги приятели подходящо свобода на движение. Освен ограничаването на пасището, тези огради могат да се използват и за разделяне на конете по време на хранене.

Има различни видове електрически огради за коне, но всички те споделят някои общи черти. Първо, важно е да изберете ограда с подходящо напрежение, за да гарантирате отблъскващ ефект, който предотвратява конете да напуснат определената зона.

Накрая, изборът на висококачествена електрическа ограда за коне, изработена с издръжливи материали, е съществен, за да направите безопасна и дълготрайна инвестиция.

За завършване, електрическите огради за коне са ефективно решение за ограничаване на пасището на нашите четириноги приятели, като гарантират тяхната безопасност. Изборът на качествена ограда с подходящи устройства за безопасност е основен, за да се гарантира благополучието на нашите коне и да им се осигури подходящата свобода на движение.

Как да направите електрифицирана ограда за коне?

Електрифицираната ограда за коне е много полезен инструмент, който помага да се запази безопасността на нашите конски приятели в определена зона. В тази статия ще видим как да построим електрифицирана ограда за коне бързо и лесно.

Първо, съберете всички необходими материали: електрически проводник или електрическа лента, дървени или метални стълбове, изолатори за проводници, енергиен усилвател за осигуряване на ток и тестер за напрежение.

След като сте събрали всички необходими материали, можете да продължите с монтажа. Първо, изберете зоната, където ще поставите оградата. Зоната трябва да бъде достатъчно голяма, за да осигури на конете необходимото пространство за свободно движение.

След като сте намерили подходящата зона, можете да започнете с поставянето на стълбовете. Препоръчваме да поставяте стълбовете на разстояние от 5/6 метра един от друг. Освен това е важно да засадите стълбовете достатъчно дълбоко в земята, за да се осигури стабилността на структурата.

След като стълбовете са на място, можете да поставите изолаторите. Те трябва да бъдат поставени на стълбовете на височина, на която ще бъде позициониран електрическият проводник или лентата.

След като инсталирате изолаторите, можете да започнете поставянето на електрическата лента. Тя трябва да бъде позиционирана на разстояние, което пречи на конете да пресекат оградата без да получат електричен удар. Препоръчителното разстояние за поставяне на проводника е около 60-70 см от земята и 1,40 метра от земята за втория проводник.

След това инсталирайте устройството за захранване и батерията. Те трябва да бъдат поставени на достатъчно разстояние от конете, за да предотвратят всякакви щети. Освен това е важно периодично да проверявате напрежението на проводника, използвайки прост тестер или като донесете изолирана отверка на няколко милиметра от лентата. Ако чуете щракане, означава че оградата е електрифицирана.

За заключение, изграждането на електрифицирана ограда за коне изисква внимание и грижа при подреждането на различните елементи. Все пак, след като работата приключи, ще се насладите на безопасно и защитено пространство за нашите конски приятели.

Колко трябва да е висока оградата за коне?

Оградите за коне са от съществено значение, за да се

Продуктовата гама на електрическите огради на Gemi

В Gemi, нашата компания, можете да откриете не само широк избор от електрически огради, но и разнообразие отелектроенергийни устройства,предлагащи цели 5 различни типа, всеки със специфични характеристики и уникални предимства:

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км;

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 8 км;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с две батерии, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия със слънчев панел, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J.

Освен това предлагаме широк асортимент от висококачествени електрически проводи и ленти,заедно с изолатори,проектирани да се адаптират към всякакъв вид поддръжка, която ще изберете за вашатаелектрическа ограда:

Изолатори за дървени стълбове;

Изолатори за желязни стълбове;

Изолатор с двоен кука;

Винтово-развит мандрина за изолатори.

Ние от Gemi се отличаваме от конкуренцията с 50-годишен опит в индустрията и способността дапредлагамеперсонализирани решения за специфичните изисквания на всеки клиент. Нашето внимание къмклиента е безупречно,предоставяйки пълен сервиз от момента на закупуването, който не спира при закупуването. Ниесме достъпни по телефонана +390287165556, чрез чат или по имейл.

Предимствата от закупуване на Gemi

  1. Безплатно връщане до 100 дни;
  2. Бърза доставка навсякъде по света
  3. Всички продукти се произвеждат от нас в Италия с висококачествени суровини;
  4. Всички продукти отговарят на правните изисквания за безопасност и имат сертификат;
  5. Имаме над 5000 рецензии в най-големият портал за рецензии в света: Trustpillot;
  6. Нашето 40-годишно опит е напълно на ваше разположение
  7. Ние имаме почти 1000 видеорецензии в портала за видеорецензии TrustVideos, където имавидео свидетелства отпотребителите.

Поръчай сега!.