Електрическа ограда за елени: Как да изградим най-добрата ограда.

Електрическа ограда за елени: Как да изградим най-добрата ограда.

Електрическа ограда за елени

Една електрическа ограда за елени е едно от най-добрите решения за предотвратяване на вторжения на елени върху нашите земи.

Електрическата ограда за елени трябва да бъде изградена с издръжливи материали като дърво, метал или бетон. Размерът на оградата ще зависи от земята, която искате да защитите.

Елени: Ключови характеристики

Елени, известни също като сика дами или фалови елени (научно име: Dama dama), са парнокопитни животни, принадлежащи към семейство Cervidae. Тези животни се характеризират с няколко характерни черти:

  1. Размер: Елени са средно големи животни, като възрастните мъжки достигат раменна височина от около 90-110 сантиметра и тегло, което варира между 60 и 150 килограма. Женските са обикновено по-малки от мъжките.

  2. Физически външен вид: Елените имат къса, груба червено-кафява козина през лятото, която става по-тъмна и по-гъста през зимата. Те имат характерна бяла скръбна петнообразна петно на задните си крака.

  3. Рога: И мъжкият, и женският елен отглеждат разклонени рога. Рогата на мъжете обикновено са по-големи и по-сложни, с разклонена структура, растяща от черепа. Рогата на женските са по-къси и по-малко разклонени.

  4. Храна: Елените са тревопасни животни и се хранят главно с листа, пъпки, треви, цветя, плодове и кора на дървета. Техният хранителен режим може да варира в зависимост от сезонната наличност на храна.

  5. Поведение: Елените са предимно крепускуларни и нощни животни, въпреки че могат да бъдат наблюдавани през деня в определени обстоятелства. Те обикновено са срамежливи и внимателни, често се крият в гористи райони, за да избегнат директен контакт с хората.

Колко високо може да скочи еленът?

Елените могат да скочат до 2 метра височина.

Възможността на елените да скочат може да варира в зависимост от фактори като възраст, физическо състояние и конкретна ситуация.

Въпреки това е важно да се отбележи, че елените са известни със своята способност да прескачат вертикални препятствия на значителна височина, включително огради и други естествени бариери, благодарение на тяхната ловкост и силни крака.

Колко висока трябва да е една ограда, за да предотврати влизането на елени?

Електрическата ограда за елени трябва да бъде достатъчно висока, за да ги предпази от скокове над нея. В средностатистически случай, препоръчителната височина за елена е поне 2 метра. Както знаем, елените са много ловки животни, които могат да скочат на значителни височини.

Освен това, оградата трябва да бъде достатъчно здрава, за да устои на опитите на елените да я свалят или да подкопаят под нея. Важно е да изберете висококачествени и издръжливи материали за построяването на оградата.

Какво е най-доброто решение за защита на имот от елени? Електрическата ограда...

Електрическите огради за елени са иновативна система, която позволява да се защитят елени и околните райони, осигурявайки хармонично съжителство между дивата природа и човешките населения.

Тези огради са ефективно решение за намаляване на щетите върху културите и околната среда, като се осигурява устойчиво управление на популациите от елени. В този текст ще разгледаме особеностите на електрическите огради за елени, техните ползи и най-добри практики за правилното им използване.

Електрическите огради за елени се състоят от редица стълбове, свързани от електрически тел, генериращи слаб електрически удар. Този удар създава виртуална бариера, която предотвратява елените да пресекат оградата.

Електрическите тела се поставят на подходящи височини, за да предотвратят елените да ги прескачат и са свързани с устройство за контрол, което регулира честотата и инт

Продуктовата гама на електрическите огради на Gemi

В Gemi, нашата компания, можете да откриете не само широк избор от електрически огради, но и разнообразие отелектроенергийни устройства,предлагащи цели 5 различни типа, всеки със специфични характеристики и уникални предимства:

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км;

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 8 км;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с две батерии, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия със слънчев панел, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J.

Освен това предлагаме широк асортимент от висококачествени електрически проводи и ленти,заедно с изолатори,проектирани да се адаптират към всякакъв вид поддръжка, която ще изберете за вашатаелектрическа ограда:

Изолатори за дървени стълбове;

Изолатори за желязни стълбове;

Изолатор с двоен кука;

Винтово-развит мандрина за изолатори.

Ние от Gemi се отличаваме от конкуренцията с 50-годишен опит в индустрията и способността дапредлагамеперсонализирани решения за специфичните изисквания на всеки клиент. Нашето внимание къмклиента е безупречно,предоставяйки пълен сервиз от момента на закупуването, който не спира при закупуването. Ниесме достъпни по телефонана +390287165556, чрез чат или по имейл.

Предимствата от закупуване на Gemi

  1. Безплатно връщане до 100 дни;
  2. Бърза доставка навсякъде по света
  3. Всички продукти се произвеждат от нас в Италия с висококачествени суровини;
  4. Всички продукти отговарят на правните изисквания за безопасност и имат сертификат;
  5. Имаме над 5000 рецензии в най-големият портал за рецензии в света: Trustpillot;
  6. Нашето 40-годишно опит е напълно на ваше разположение
  7. Ние имаме почти 1000 видеорецензии в портала за видеорецензии TrustVideos, където имавидео свидетелства отпотребителите.

Поръчай сега!.