Електрически възпиращи средства за животни: Как да защитите градината си.

Електрически възпиращи средства за животни: Как да защитите градината си.

Електрически възпиращи средства за животни: Как да защитите градината си.

Съдържание:

Въведение

Когато става въпрос за защита на нашето ценно пространство от нежелани животни, често търсим ефективни и надеждни решения. Това е моментът, в който средствата за електрическо отблъскване за животни влизат в игра, като предлагат безопасен и много ефективен отговор на тази честа нужда.

Представете си, че имате пищна градина, пълна с цветя и растения, които изискват време и усилия, за да се поддържат в перфектно състояние. Сега си представете колко раздразнително е да откриете, че животни като елени или диви свине навлизат и унищожават всичката ви работа.

В ситуации като тези, електрическите възпиращи средства за животни могат да направят разлика.

В този статия ще разгледаме подробно електрическите възпиращи средства за животни, като ги разгледаме от всички ъгли, говорейки за това как работят и защо представляват идеалния избор за запазване на вашето пространство защитено от нежелани нарушители.

Как работят електрическите възпиращи средства за животни?

Както вече споменахме, електрическите възпиращи средства са уреди, предназначени да защитават вашето пространство от нежелани животни, но как работят те?

Електрическите възпиращи средства, които по-често се наричат електрически огради, действат, като използват електрически импулси, за да отблъскват животните от приближаване или навлизане във вашето ценно пространство. Те постигат това, създавайки електрическа бариера, която животните намират за неприятна и болезнена, не летална, като ги карат да се отдалечат.

Какви компоненти съставляват електрическия отблъскващ уред?

Заглубявайки се по-дълбоко, електрическият отблъскващ уред е оборудван с двигател, наречен също и енергизатор, който генерира електрическата енергия, необходима за създаване на електрически импулси на редовни интервали.

В Gemi, ние предлагаме 5 различни типове енергизатори, всеки с определени характеристики:

Тези импулси са с ниска интензивност, достатъчни да причинят дискомфорт или неприятно усещане, но не достатъчно силни, за да причинят физическа щети.

Електрическият отблъскващ уред се поставя по периметъра на зоната, която искате да защитите, като градина или земеделско поле.

Той се инсталира с използването на стълбове и изолатори.

Продуктовата гама на електрическите огради на Gemi

В Gemi, нашата компания, можете да откриете не само широк избор от електрически огради, но и разнообразие отелектроенергийни устройства,предлагащи цели 5 различни типа, всеки със специфични характеристики и уникални предимства:

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км;

Електроенергийни устройства с напрежение 220V с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 8 км;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с перфектно ибезопасно функциониране заогради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия с две батерии, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J;

Електроенергийни устройства с 12V/220V батерия със слънчев панел, сперфектно и безопаснофункциониране за огради до 5 км и 6J.

Освен това предлагаме широк асортимент от висококачествени електрически проводи и ленти,заедно с изолатори,проектирани да се адаптират към всякакъв вид поддръжка, която ще изберете за вашатаелектрическа ограда:

Изолатори за дървени стълбове;

Изолатори за желязни стълбове;

Изолатор с двоен кука;

Винтово-развит мандрина за изолатори.

Ние от Gemi се отличаваме от конкуренцията с 50-годишен опит в индустрията и способността дапредлагамеперсонализирани решения за специфичните изисквания на всеки клиент. Нашето внимание къмклиента е безупречно,предоставяйки пълен сервиз от момента на закупуването, който не спира при закупуването. Ниесме достъпни по телефонана +390287165556, чрез чат или по имейл.

Предимствата от закупуване на Gemi

  1. Безплатно връщане до 100 дни;
  2. Бърза доставка навсякъде по света
  3. Всички продукти се произвеждат от нас в Италия с висококачествени суровини;
  4. Всички продукти отговарят на правните изисквания за безопасност и имат сертификат;
  5. Имаме над 5000 рецензии в най-големият портал за рецензии в света: Trustpillot;
  6. Нашето 40-годишно опит е напълно на ваше разположение
  7. Ние имаме почти 1000 видеорецензии в портала за видеорецензии TrustVideos, където имавидео свидетелства отпотребителите.

Поръчай сега!.