Барбекю: Как да решим проблемите с излишния дим в околната среда.

Барбекю: Как да решим проблемите с излишния дим в околната среда.

Един от честите проблеми с повечето камини, печки или барбекюта е определено трудността с изхвърлянето на дим по-дъната.

Причините за този проблем са разнообразни, трудни за предвиждане при строенето на къща и още по-трудни за решаване, ако се смята, че пряките намеси на камина или самата тръба биха били достатъчни.

Единственият продукт, който е сигурен, че ще реши проблема с дима от камината и в същото време е лесен за употреба и икономичен, е електрическият вентилатор за камини.

Електрическият вентилатор за камини е оборудван със задвижващ мотор, който изцяло премахва проблема с лошото вентилиране на камината, противодействайки напълно на причините, каквито и да са те.

Gemi Elettronica може да предостави различни модели на електрически вентилатори за камина, всеки с различни и уникални характеристики в света.

Моделите, изброени за избор, са: основен вентилатор за камина, професионален електрически вентилатор за камина и професионален меден вентилатор за камина.

Основен електрически вентилатор за камина

разполага с мощност на вакуума от 2500 кубични метра в час и може да издържи температура от 300 градуса.

Професионален електрически вентилатор за камина

от своя страна разполага с мощност на вакуума от 3800 кубични метра в час и може да издържи температура от 700 градуса. С устойчивост на високи температури до 700 градуса, е лесно разбираемо, че този вентилатор за камина може също да издържи и на пожар в камината.

Професионален меден електрически вентилатор за камина

както и професионалния, описан по-горе, разполага с мощност на вакуума от 3800 кубични метра в час и може да издържи температура от 700 градуса, но е изработен от неръждаема стомана с истинско покритие от мед.
Истинското покритие от мед и неръждаемата стомана позволяват, освен по-голяма издръжливост във времето, също и устойчивост на соленост, правейки този продукт уникален в света не само от естетична гледна точка, но и идеален за крайбрежните райони.

И двата модела на професионални вентилатори за камини, както този в тъмно кафяв цвят, така и меденият, разполагат с мотор от клас H и са устойчиви на високи температури, не съдържат пластмасови части и кондензаторът се намира във външна кутия, далеч от източниците на топлина.
Всички тези характеристики не позволяват стопяването на моторите на професионалните вентилатори за камина дори при пожар в тръбата.

Всички вентилатори за камина на Gemi Elettronica са оборудвани с 6-степенен регулатор, от който се включва / изключва вентилатора за камини и се регулира мощността на вакуума.
Те са с капачка за мотор (изработена от ламарина и боядисана в тъмно кафяво за първите 2 модела, споменати, докато е от неръждаема стомана и боядисана в медно за третия описан вентилатор за камините).
Около вентилатора, вентилаторите за камина на Gemi Elettronica разполагат с защитна решетка, изработена от електрозварени стоманени пръстени, които също служат като защита срещу птици.

За всички описани модели се предлага възможност за избор между квадратна основа (електрическият вентилатор за камина е оборудван с регулируеми скоби) и кръгла основа (ще бъде предоставен кръгъл адаптер в зависимост от външния диаметър на тръбата).

Gemi Elettronica със своя електрически вентилатор за камина може да реши проблема с дима от камината на

В рамките на вселената на Gemi ние сме горди да представим нашата широка гама от аспираториза камини, всеки суникални характеристики, които задоволяват различните нужди на нашите клиенти. Нашетопосвещение на отличието ни еводило в разработването на разнообразие от модели, гарантиращи, че всяка детайл е внимателнопроектиран и отглеждан.

Аспираториза камини "база": Тирекамини за тези, които търсят надеждни иефективни решения,предлагаме нашата линия на аспиратори за камини база. Тези модели са създадени, за даосигурят здрави перформанси надостъпна цена, гарантирайки ефективно отстраняване на дима без да компрометираткачеството.
Основнихарактеристики: 300° C аспирация, 3 години гаранция и 2500 M³/h мощност на аспирация.

Аспираториза камини "професионални": Ако търсите професионални перформанси,характеризирани соще по-голяма мощност и надеждност, нашите професионални изтеглящи уреди за дим са идеалниятизбор.
Основнихарактеристики: 700° C аспирация, 6 години гаранция и 3800 M³/h мощност на аспирация.

Нашата колекция също включва разнообразие от изтеглящи уреди, изработени с висококачествениматериали като неръждаемастомана и мед.

Аспираториза камини"стомана": Стоманените изтеглящи уреди воплъщават модернаелегантност и са изградени,за да се справят с предизвикателствата на времето, предлагайки ефективно изтегляне и стиленстил.

Електрически аспиратор с 6 скорости, изцяло проектиран от Неръждаема стоманаAisi 304. Благодарение насвоята структура, аспираторът издържа на корозия, причинена от атмосферни влияния и морскасол, за по-дълъгексплоатационен живот. Мощност на мотора 3800m³/h, монтиран може да бъде на всякакъв размеркомин. Издържливтирекамин до 700°, в случай на пожар.

Аспиратори за камини"мед":От друга страна, медените изтеглящи уреди не само отразяват класическа красота, но също такасе отличават съсздравината си.
Медният тирекамин е върхът на гамата на електрическите аспиратори на Gemi.Изработен изцяло отНеръждаема стомана Aisi 304, за да осигури устойчивост на атмосферни влияния и морска сол.Внимание е отделено и наестетиката, благодарение на медното покритие. Като професионалния модел "морски капитан",аспира 3800m³/h ииздържа до 700°. Гарантирано решаване на проблема с дима. Идеален за камини, печки,барбекюта, фурни и други.Гаранция за цялата структура на тирекамината за 10 години.

Купи сега!.